Wednesday, October 16, 2019

Joulupukkipalvelua Tampere Santa Claus services in Tampere region

Joulupukkipalvelua Tampere Santa Claus services in Tampere region 85€ ennen klo 14, siitä eteenpäin 90€ käteiselleä pukkisäkin luovutuksen yhteydessä ennen sisäänmenoa juhlataloon.

Tiedustelut / tilaukset ensisijassa sähköpostilla: Joulupukkipalvelu@gmail.com 
Puhelin 8:45-9 ja illasta 20-21 jos nettinne ei toimi. 

Pukki ei voi vastailla aina muiden toimiensa ohessa puhelimessa. Parhaiten pukki pystyy vastaamaan kun laitatte e-mailina / sähköpostina osoitteenne, toiveaikahaarukkanne esim tunnin tai 2 tunnin haarukalla, niin pyrin palvelemaan toivomuksianne kunnioittaen vastaillen sähköpostilla. Kiitos etukäteen. 

Pukki ei maksa erikseen vastaajapalvelusta koska Pisatulosten mukaan suomalaisten pitäisi olla luku- ja kirjoitustaitoisia = Ilmoittakaa osoitteenne selkeäsi Kadunnimi, Paikkakunta, ei tyyliin "Pääsekö Pukki Nokialle?" Tuskin ambulanssia ja taksiakaan kukaan tilaa ilman osoitetta. 


Pukkia hatuttaa hölmöt kysymykset aikuisilta, siksi toimikaa kuin aikuiset tarkka osoite toiveaika ja käteistä siihen kun pukki saapuu. Iloista ja hauskaa joulunaikaa 

Pukki saapuu kuin velho jälleen joulunaikaan sopimuksen mukaan Pukki tarkentelee aikataulujaan aina vielä aaton alla, joka joulu on pieniä muutoksia reitillä vielä karvan ennen jouluaattoa. Aaton alla täsmennykset aikatauluihin sähköpostiinne viimeistään 3 vrk ennen aattoa. Näin ollaan toimittu aiempinakin vuosina. Kelpaako ;)?

Joulupukkipalvelua Tampere Santa Claus services in Tampere region 

Joulupukki Santa Claus Tampere


--------------------
https://santa-claus-land.blogspot.com/
-------------------------

No comments: